ONS MISSIE

Sinds 2005 zet Autogarage Erikli zich in om haar klanten veilig op de weg te houden. Onderhoud aan uw auto waarbij; kwaliteit, zorg, service en aandacht voorop staan. Een actieve houding als het gaat om aandachtspunten is ook een van onze speerpunten.

Bij Autogarage Erikli geloven wij erin dat eerlijkheid het langst duurt. Werkzaamheden worden altijd in overleg uitgevoerd waarbij transparantie voorop staat. Klanten moeten weten wat de werkzaamheden zijn, waarom dit noodzakelijk is en wat de mogelijkheden zijn qua kosten.

Naast de deskundigheid en ervaring van merkdealers is de garage gecertificeerd voor alle werkzaamheden, zoals; APK Keurmeester, Autotechnicus, Run-flat montage gecertificeerd en RDW gecertificeerd. Wij geloven in bijdragen aan de maatschappij, om deze reden is autogarage Erikli sinds 2014 erkend leerbedrijf. Op deze manier investeert de garage in de branche, in de jeugd en in de toekomst.

Oprichting

Oprichter Erikli is sinds 1996 werkzaam als monteur. De eerste 10 jaar heeft Erikli ervaring opgedaan bij diverse merkdealers om vervolgens in 2005 Autogarage Erikli op te richten. De eerste vestiging van Autogarage Erikli bevond zich in Heerhugowaard. Na 7 jaar veranderde dit, in 2012 verhuisde Autogarage Erikli naar de huidige vestiging aan de Koedijkerstraat in Alkmaar. De huidige locatie is een aanwinst voor zowel de klanten als Autogarage Erikli met eigen afgesloten terrein en is centraal gelegen voor de klanten uit Alkmaar, Heerhugowaard en de regio.

ONS SPECIALISME

ONDERHOUD&REPARATIE
APK
BANDEN
KWALITEIT
AANDACHT
DESKUNDIGHEID
Back to top